로고

서울위례바이오요양병원
로그인 회원가입
  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    فرایند تولید ناودانی

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Winnie
    댓글 0건 조회 8회 작성일 24-08-23 18:54

    본문

    مشخصات فنی ناودانی اروپایی
    هر ناودانی با توجه ‌به کاربردی که دارد، با مشخصات فنی خاصی تعریف می‌شود که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

    ناودانی یکی از مقاطع فولادی است که در دسته پروفیل‌های باز قرار می‌گیرد. این مقاطع فولادی با توجه به جنس ماده استفاده شده در تولیدش، وزن، طراحی و شکل ظاهری، در انواع گوناگونی دسته‌بندی شده‌اند. به غیر از این موارد یکی از روش‌های مهم دسته بندی ناودانی، با توجه به فرایند تولید آن می‌باشد. زیرا فرایند تولید ناودانی بر کیفیت و کاربرد آن بسیار تاثیرگذار است. ناودانی‌ها با توجه به نوع و کاربرد در ابعاد و اندازه‌های مختلف و با روش‌های گوناگون از جمله پرسی و فابریک تولید ناودانی می‌شوند. با توجه به اهمیت فرآیند تولید در کاربری و کیفیت آن، با این مطلب همراه باشید تا به مراحل تولید ناودانی و روش‌های ساخت انواع آن بیشتر آشنا شوید. توجه داشته باشید که آشنایی با انواع ناودانی می‌تواند به شما کمک کند تا خریدی مطمئن تر داشته باشید.

    MOSHABAK.jpgتولید خرپا
    ساخت اسکلت فلزی
    ساخت تیرها
    ساخت ستون‌ها در ساختمان سازی
    تولید اسکلت ماشین‌آلات سنگین
    تولید لوله پایپینگ
    ساخت بادبندها
    ساخت دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی

    استفاده در خرپاها به صورت جفت
    جهت تولید اسکلت کابین ماشین‌های سنگین مانند تریلر، کامیون و…
    کاربرد آن در بادبندها
    استفاده به صورت جفتی، جهت ساختن ستون‌ها
    استفاده در ساخت تیرها
    بررسی ساخت UNP
    یکی از عوامل مهم و موثر در تعیین قیمت ناودانی اروپایی، مواد اولیه‌ی آن است. برای ساخت ناودانی بر اساس ضخامت، سایز و وزنی که دارد، نوع و میزان مواد اولیه‌ی آن متفاوت است. واضح است هرچقدر مواد اولیه، دارای کیفیت و وزن بیشتری باشد، قیمت تمام شده‌ی ناودانی نیز بیشتر است. از عوامل دیگر، می‌توان به پروسه‌ی روش ساخت و عواملی که به طور غیرمستقیم در ساخت ناودانی نقش داشته‌اند اشاره کرد. موارد دیگری مانند نرخ ارز ودلار، تعرفه‌های کمرگ، قیمت فولاد و آهن می‌تواند همانند سایر مقاطع فولادی بر قیمت ناودانی اروپایی نیز تاثیر داشته باشد.

    پروفیل‌های فولادی یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی هستند که در انواع مختلفی تولید می‌شوند. ناودانی فولادی یکی از رایج‌ترین مقاطع فولادی باز است که برای مصارف صنعتی و ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول در بازار به صورت دو مقطع U و C شکل وجود دارد که زاویه‌ی‌ گوشه‌های آنها با هم متفاوت است. ناودانی در کارخانه به روش‌های مختلفی تولید شده و قیمت آن با توجه به روش ساخت، کاربرد و خصوصیات مکانیکی متفاوت است. اگر به دنبال آشنایی با مشخصات ناودانی و کاربردهای این محصول هستید، با پیوان همراه باشید. به علاوه امکان اطلاع از قیمت روز ناودانی در سایت پیوان هم وجود دارد.

    مقایسه قیمت انواع ناودانی سبک و سنگین
    ناگفته نماند تعیین قیمت ناودانی سنگین با نوع سبک آن هم براساس همین ویژگی‌های مهم شامل ابعاد، وزن، کاربری و همخوانی با الگوی اشتال انجام می‌شود. طبعاً در این دسته‌بندی قیمت ناودانی سبک در مقایسه با نوع سنگین، کمتر است و برای مصارف ساده‌تر در نظر گرفته می‌شود. کارخانه شکفته، فایکو، ناب و غیره از جمله فعالان تولید ناودانی سنگین و سبک در این صنعت هستند.

    ناودانی سنگین
    فرآیند تولید
    تولید ناودانی از طریق سه روش پرسی، فابریک، نورد گرم و نور سرد انجام می‌شود. توجه داشته باشید که تفاوتی میان انواع ناودانی فابریک و پرسی از نظر کاربرد وجود ندارد. ‏ در حال حاضر بیشتر کارخانه‌های ایران از روش فابریک استفاده می‌کنند. به طور معمول ناودانی‌های سبک بیشتر به روش پرسی انجام می‌شود، در حالی که تولید ناودانی سنگین بیشتر براساس نورد گرم انجام می‌شود. با توجه به تاثیر روش تولید بر روی کیفیت انواع ناودانی سبک و سنگین در ادامه به صورت مختصر هر یک از این روش‌ها را ناودانی بررسی می‌کنیم. اما برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند ساخت ناودانی می‌توانید به مقاله فرایند تولید ناودانی؛ انواع مختلف ناودانی چگونه تولید می‌شوند؟ مراجعه نمایید.

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.